Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En mycket kär vän har somnat in – minnesord över Lennart Nordin

Lennart Nordin har avlidit i en ålder av 76 år.

Med stor sorg kan vi konstatera att vår närmaste vän Lennart Nordin har gått bort och kvar blev ett vakuum av tomhet och saknad. Sedan 1991 har vi lärt att känna varandra och Lennart har haft en otroligt viktig roll – rollen som ingen annan skulle kunna ta på eget initiativ – nämligen att ta hand om vår familj och integration, lära oss svenska regler och bestämmelser samt vara trogen vän och partner i livet. Hans professionalism i ekonomi var helt enastående och inte bara i ekonomi. Vi minns tydligt när hans yngsta dotter Anette tränade och tävlade på skidor då den bästa vallaexperten var just Lennart, alltså hennes Pappa.

När Lennart gick i pension blev han plötsligt författare och skrev tre böcker; "Slumpen", "Kajsas dagbok" och "Hade jag rätt, frågade Ture". Allt detta vittnar om att Lennart var en mångsidig människa med många olika intressen.

Denna professionalism, hans mänsklighet och hans djupa tro på slumpen karakteriserar honom som en mycket pålitlig, ärlig partner och vän.

Lennart du är i vårt minne för alltid. Sov gott.

Familjen Smirnov.