Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En nagelbitare i 89:e

Alla räknade med ett kryss i statistiken, men i 89:e minuten avgör Notvikens IK matchen mot Selångers FK.
– Det var ett oturligt misstag, säger Selångers tränare Magnus Ohre.

Det var gräsplansdebut för Selångers FK under lördagens match i division I Norrland. Omställningen från att spela på kostgräs var påtaglig och dessutom mötte de det bästa motståndet hittills; Notvikens IK.

– Det ligger i topp i serien, men jag tycker att det på det hela taget är en riktigt jämn match, säger Magnus Ohre.

Första halvlek var en mållös sådan, men målen ramlade in desto tätare under andra halvan av matchen. I 71:a minuten gör Notvikens Johanna Lindbäck matchens första mål genom straff och bara sex minuter senare kvitterar Selånger när Josefin Thunholm nickar in en hörna.

– Vi presterar bra tycker jag och det hade känts rimligt med ett oavgjort resultat. Synd att vi gör en miss på slutet, säger Ohre.

Det som tillslut avgör matchen är en misslyckad hemmapassning som Notvikens Elin Engström knycker och lägger in i mål i 89:e minuten.

Trots resultatet är tränaren Magnus Ohre relativt nöjd. Han ser sin bästa spelare under lördagens match i målvakten Moa Altin Elfving och plussar lite extra för hennes insats.

– Hon har en hel del press på sig, men sköter det fint. Hon gör en hel del fina räddningar, säger han.

Selånger FK–Notviken IK 1-2 (0–0)

Målskytt, Selånger: Josefine Thunholm

Domare: Daniel Yng, Sundsvall.

Publik: 72.