Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En poäng för Njurunda efter strafförlust borta mot Härnösand

Njurunda räckte inte ända fram i en riktigt jämn match mot Härnösand. Först i straffläggningen kunde hemmalaget avgöra och vinna med 5–4 (0-1, 1-1, 3-2, 0-0, 1-0) i HockeyTvåan Alltvåan norra CD.

– En jämn match där det kunde ha gått åt båda hållen. Vi gör en stark insats och fortsätter spela i 60 minuter trots att vi endast är 13 spelare. Något vi varit mer eller mindre sedan november. Extra surt idag att förlora på straffar då det kändes som vi kunde ha fått två eller tre poäng med oss. Nya tag på fredag då vi tar emot Kovland i en derbyfest med gratis inträde hemma i Njurunda. Vi hoppas folk flyttar fredagsmyset från soffan till ishallen och att det blir fullsatt, kommenterade Njurundas tränare Simon Hedefalk efter matchen.

Niclas Rikner 2, Linus Rödlund, Christoffer Rikner och Tobias Lindeborg gjorde Härnösands mål, medan Simon Engström, Robin Larsson, Johan Hallström och Per Åberg stod för gästernas målgörande.

Härnösand stannar därmed på tredje plats, och Njurunda på fjärde plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Njurunda är Kovland. Lagen möts fredag 15 februari 19.30 i Modin & Zetterberg Hallen.