Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Era prishöjningar får folk att inte ta bussen

Jag brukar inte vara den som skriver en insändare, men fasen vad arg jag blir! Hur tror Din Tur och Nobina att människor ska klara av att ladda på busskortet för 1 700 kronor varje månad? Tänk på alla flerbarnsfamiljer, studenter, arbetslösa, folk som inte har mycket pengar med flera.

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Jag kan säga att jag kommer inte att ha råd att betala så mycket för ett busskort varje månad. Men jag kan inte ta det billigare alternativet på grund av att jag åker ganska utspritt i stan. Det är redan dyrt som det är. Men nu ska de dra upp priset mot skyarna.

Lyssna, Nobina och Din Tur, jag känner att era undersökningar är felräk­nade. Det känns som ni bara vill tjäna mer pengar och inte tänker på män­niskorna som åker era bussar. Ni säger själva att åka med era bussar är mer miljövänligt än att ta bilen. Men om ni ska höja priset så pass mycket, då kommer det i slutändan inte fin­­nas många kvar som tar bussen.

En arg student

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel