Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ernsts bästa kola blev julens sämsta – se Fridas hyllade film: "Såg väldigt lätt ut"

Ernst Kirchsteigers julprogram inspirerade Frida Arehn Eriksson från Södertälje att göra egen kola. Men det var inte så lätt som hon trodde. Nu har hennes film av kolabaket blivit viral och lockat tusentals tittare.

För Expressen berättar Frida Arehn Eriksson från Södertälje att hon egentligen inte gillar att baka. Men när hon såg Ernst göra tjongkola på tv ville hon också prova.

"Det såg väldigt lätt ut. Jag tänkte att det där var väl ingen match, en liten osthyvel och stekspade på en plåt. Jag tänkte också att det skulle gå lika bra på diskbänken", berättar Frida för Expressen.

Men det var lättare sagt än gjort. Kolan var svår att göra och resultatet blev inte särskilt bra. Däremot filmade Fridas bror baket och Frida la upp filmen på Facebook-sidan "Family living – the true story". Där blev den en succé. Tusentals tittare har sett Fridas Ernst-haveri.

"Jag tror att jag kan ha inspirerat många eller så tänker man att 'det kommer jag aldrig prova'," säger Frida till Expressen.