Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Essvik segrade mot Sidsjö-Böle på bortaplan

Annons

Essvik vann tisdagens match borta mot Sidsjö-Böle i division 4 Medelpad herr i fotboll. I halvtid ledde laget med 2–1, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 4–1.

Essviks assisterande tränare Mårten Gräntz tyckte till om matchen:

– Skönt att vi hittar tillbaka till vinnarspåret efter förlusten senast. Vi genomför matchen på ett bra sätt och utnyttjar planens storlek. Vi är lugna och rullar runt bollen i laget. Jag tycker även att vi kontrollerar och för spelet i större delen av matchen. I andra halvlek orkar inte Sidsjö-Böle och vi kan utnyttja luckorna som blir i deras försvar vilket också ger resultat. Extra plus till Christian Isaksson som är en gigant i försvaret och även står för ett fint nickmål.

Målgörare för Essvik blev André Sjödal, Tobias Strandlund, Christian Isaksson och Hampus Eriksson och för Sidsjö-Böle var det Joakim Hamrin som hittade rätt.

Med fyra omgångar kvar är Sidsjö-Böle på sjunde plats i tabellen, och Essvik är på fjärde plats.

I nästa match möter Sidsjö-Böle Alnö borta och Essvik möter Nedansjö hemma. Båda matcherna spelas fredag 16 augusti 19.00.