Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ett dramatiskt nyhetsår går mot sitt slut – därför ska du hänga med ST även 2019: "Alltid senaste nytt"

Snökaos, skogsbränder och sportframgångar.
2018 blev ett dramatiskt nyhetsår, men vi har redan börjat planera för 2019 och hoppas att du följer med.
– Som kund hos oss får du alltid senaste nytt tillsammans med granskande journalistik, säger ST:s chefredaktör Karin Näslund.

Från snörekorden och Timrås SHL-firande i vintras till sommarens skogsbränder och GIF Sundsvalls succésäsong i allsvenskan.

2018 blev nyhetsåret som innehöll det mesta.

Och i ST har du kunnat se och läsa allt, från tunga avslöjanden till snabba nyheter och dramatiska tv-bilder.

Minns du till exempel snötippen i Nacksta som blev ett fjäll?

– Jag tänker också på alla nyheter vi har rapporterat om i spåren av snön; vi har granskat tågtrafiken, berättat om dramatiska takras och rapporterat om väldigt många olyckor i trafiken. Jag minns också våra många publiceringar om sjukvården i allmänhet och Region Västernorrland i synnerhet. Inte minst alla turer kring de hemliga chefsavtalen och vårt avslöjande om rättspsykpatienten som kunde köpa sex på en offentlig toalett, säger ST:s chefredaktör Karin Näslund.

Vad är du mest nöjd med om vi ser till nyhetsbevakningen under året som gått?  – Jag är väldigt glad att vi lyckas vara både breda, snabba och djupa i vår journalistik. Vi har utvecklat vår ”här- och nu”-bevakning otroligt mycket, och när det händer saker har vi snabbt mycket information till våra läsare. Det finns ett stort intresse för den här journalistiken, där live-tv är en viktig del. Vår hockeysatsning #InsideTimråIK, där vi bevakar varje skär som laget tar, är jag också väldigt stolt över. Vad kan och måste vi bli ännu bättre på för att möta läsarnas behov? – Journalistiken är under ständig utveckling och aldrig har det gått snabbare än nu. Vi behöver fortsätta att lära oss mer om vad som engagerar och berör vår publik. Vi är också tacksamma för alla tips vi kan få från våra läsare! Varför ska man förlänga sin prenumeration på ST, som du ser det? – Som kund hos oss får du alltid senaste nytt tillsammans med kritiskt granskande journalistik, säger Karin Näslund.

Det här får du som kund på vårt komplettpaket:

✔ Papperstidningen måndag-söndag.

✔ E-tidningen – en digital version av papperstidningen veckans alla dagar samt röda dagar på st.nu/etidning. Finns även som app.

✔ Tillgång till all plusmärkt, oberoende och faktagranskad lokaljournalistik på st.nu och i vår nyhetsapp.

✔ Lokala nyheter från nästan hela Sverige på 40 sajter och appar via sverigeslokalnyheter.se

✔ Liverapporterad och direktsänd sport på Hockeypuls och Bandypuls, finns både som sajt och app.

✔ Exklusiva och prisvärda erbjudanden på läsarshoppen.se

✔ Korsord och Sudoku i papperstidningen och digitalt

✔ Förmånliga erbjudanden på privatannonser.

Har du frågor kring din prenumeration?

Välkommen att kontakta oss via st.nu/kundservice eller ring 010-709 70 00. Öppet vardagar 8–16.