Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ett fullsatt Tonhallen är tydligen inte tillräckligt för ST

Annons

Jag var på en fantastisk konsert i Tonhallen lördag den 30 september och lyssnade på Cajsa-Stina Åkerström och Jack Vreeswijk. En härlig blandning av deras fäders musik och deras egna samt trevligt mellansnack. Man fick verkligen valuta för pengarna. Konserten varade cirka tre timmar och det var fullsatt salong med nöjd publik. Artisterna verkade trivas och berömde verkligen Tonhallen och Norrland.

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Jag såg fram emot att läsa ST:s recension, men den uteblev som vanligt när vi gästas av publikdragande artister till Tonhallen. Precis som när Lena Philipsson uppträdde där förra året – också en helt fantastisk konsert. Man kan undra vad som gäller för att ST ska recensera? I och för sig var jag ju där och lyssnade men det hade varit kul att läsa vad ST tyckte.

Det verkar som om dessa artister inte är värda att uppmärksammas på samma sätt som till exempel lokala förmågor eller de som uppträder på Jazzklubben. Kan ST komma med en förklaring?

Besviken prenumerant

Svar direkt:

Härligt att det var en fin konsert och det är ju så klart väldigt roligt att du vänder dig till oss för att sedan se något om konserten. Tyvärr är det så att vi inte kan vara på alla evenemang även om vi försöker att täcka så mycket vi bara mäktar med.

Att vi inte kan vara på plats vissa gånger kan ha flera olika orsaker. Ofta handlar det om en prioriteringsfråga och att vi inte haft möjlighet att ha någon på plats just den gången.

Tack för dina synpunkter, vi jobbar ständigt för att utvecklas och nästa gång du är ute på konsert kanske vi är just där för att rapportera.

Emma Kupari

Nöjesredaktör Sundsvalls Tidning

Läs även:

Klaga gärna på sjukhusets parkeringar men rikta kritiken åt rätt håll

Inför en garantipension och vinn mängder av röster i nästa val

Orimliga prishöjningar på parkeringar i centrum – alla kan väl inte bo i Stenstan?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel