Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ett rop på hjälp – hur ska jag tänka?

Annons

Jag är så otroligt rädd att uppfattas fel och kan genom ST konstatera att ingen får ha annan uppfattning om saker än den ST har i allmänhet och Sofia Mirjamsdotter i synnerhet. Så därför skriver jag till er för att be om hjälp i vissa frågor.

Det är ju högertrafik i Sverige, men om jag kör för långt ut på höger sida, kan jag då uppfattas som högerpopulistisk? Hjälper det om jag kör mitt i vägen för att ni inte skall uppfatta mig rasistisk? Jag gillar kaffe med mjölk, men om jag inte dricker svart kaffe kan det då tolkas som om jag inte gillar svarta? Jag älskar midsommar men inser att detta är alltför svenskt. Men om jag klär min fru och dotter i burka, kan jag då fortsätta fira? Jag kan sedan se till att björnen lägger sig mot Mecka då vi leker björnen sover.

Sedan har jag så fruktansvärt orena tankar ... Jag tycker inte vi kan vara hela världens samvete utan att vi faktiskt måste fundera över om vi kan ta emot alla som behöver hjälp.

Så hjälp mig! Kan man gå i något omskolningsprogram där man får lära sig att tycka rätt? Så tacksam för svar från dem som har rätt åsikter och vet hur jag skall tycka i dessa frågor.

En vilsen medborgare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel