Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Eva-Lotta kan kommunicera med änglar

/

Hela sitt liv har Eva-Lotta Söderström velat hjälpa människor att må bra.

Efter att ha jobbat som undersköterska i många år kallar hon sig i dag änglaorakel – och ser sig själv som en länk mellan änglar och människor.

– Änglarna kan hjälpa oss att finna ro och harmoni i våra liv, förklarar Eva-Lotta, som fyller 40 år i dag.

Annons

För en oinvigd låter titeln "änglaorakel" både märklig och flummig. Men när Eva-Lotta Söderström börjar förklara sin filosofi handlar den mest om kärlek och godhet. Eva-Lotta ser universum och Gud som goda, kärleksfulla krafter, och för att få kontakt med Gud kan vi be till hans sändebud på jorden – änglarna.

Änglarna kan hjälpa oss och ge oss tecken på hur vi ska göra i olika situationer i livet.

– Men vi har vår egen fria vilja, och den får de inte överträda. Kruxet är att vi måste be om hjälp själva, säger Eva-Lotta.

Som änglaorakel kan hon hjälpa människor att få den kontakten. Det handlar om hjälp till självhjälp. Alla kan egentligen tala med änglar. Eva-Lottas uppgift är att hjälpa människor på traven med det.

Hon har själv fått både hjälp och vägledning av änglar flera gånger i sitt liv, och poängterar att det inte behöver röra sig om stora saker. Det gäller bara att upptäcka de små tecknen. Kanske känner du dig trött och ledsen en dag, och så stöter du ihop med en vänlig person i affären som ler och hejar och får dig att må bättre – just när du verkligen behöver det.

– Mirakler är inte så konstiga. De sker hela tiden när vi ber änglarna om hjälp, och jag vill hjälpa folk att se de mirakel som sker i deras liv och uppskatta dem.

Miraklen kan också vara stora och livsomvälvande, som när Eva-Lotta skilde sig från sin dåvarande man. De bodde i Mölndals kommun och hade försökt få barn i många år, utan att lyckas. När Eva-Lotta sedan träffade sin nuvarande sambo Stefan gick allt väldigt fort. Hon flyttade upp till honom i Sundsvall 2007 och inom ett halvår var hon gravid med dottern Linnea, som i dag är 4 år gammal.

– Jag var säker på att aldrig kunna få barn eftersom min före detta make hade två pojkar sedan tidigare, och jag trodde att felet låg hos mig. Jag blev glatt överraskad när jag väntade Linnea! 

Eva-Lotta har alltid varit intresserad av andliga frågor, men det var ett möte med en healing-kvinna för elva år sedan som inspirerade henne att utveckla intresset djupare. Sedan dess har Eva-Lotta gått kurser hos mediet Birkan Tore, känd från tv-programmet Det okända, och i dag är hon både utbildad healer och änglaorakel.

Men visst möter hennes tro reaktioner ibland.

– Det finns såklart folk som inte tror på det här, och det får jag respektera. Jag ska inte pracka på dem något. Men jag tycker ofta folk blir nyfikna och vill veta mer, säger Eva-Lotta.

Nu funderar hon på att öppna egen verksamhet i sin roll som änglaorakel.

– Att få folk att må bra ser jag som min livsuppgift, säger Eva-Lotta.

Annons