Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Evelina från Sundsvall fick trisslott av svärmor – skrapade fram storvinst i tv

Evelina Eriksson fick en trisslott av sin svärmor i födelsedagspresent. Gåvan gjorde att hon fick åka till TV4-studion på torsdagsmorgonen och skrapa Triss i tv – och kammade då hem 100 000 kronor.

För två månader sedan fick Evelina Eriksson från Sundsvall en trisslott av sin svärmor i födelsedagspresent. Presenten tog henne till Stockholm och på torsdagsmorgonen var det Evelinas tur att skrapa Triss i Nyhetsmorgon.

– Jag brukar alltid säga att man inte vinner något på lotterna och så kom tre TV-apparater, berättade Evelina Eriksson för Svenska Spel innan sändningen.

Evelina Eriksson jobbar som studiestödsutredare på CSN och bor i Sundsvall med sin man och sina två barn. Lotten gav henne vinst på 100 000 kronor, en summa som inte hade kunnat komma vid ett bättre tillfälle.

– Vi ska bygga ut huset och fixa bergvärme och så, så det kunde ju inte ha kommit mer lägligt, säger hon.

Till Svenska Spel berättar Evelina Eriksson att hon skulle fira vinsten med en dag på stan innan det är dags att åka hem till Sundsvall igen.

Trisslotten var köpt på Långmans Spel och Café i Ånge.

FLER NYHETER:

Timrå tog tredje raka hemmasegern – bröt AIK:s segersvit

För Plus-kunder: Tilda Lindgren, 27, satsar i Kovland

Gymnastiktränare anmäls för flera års trakasserier: "Har förstört livet för flera"

För Plus-kunder: Efter kritiska insändaren om äldrevården – Sandra, 24, ryter ifrån: "Det är ren lögn"

■ ■ Ladda ner vår app till Iphone eller Android – få senaste nytt direkt i mobilen.