Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Exklusiv premiär: Se nya videon med Hellsingland Underground här!

I dag släpper Hellsingland Underground sin nya video "Earth´s Gonna Shake" exklusivt på MittMedias sajter.
– Jag skulle vilja säga att det är en klassisk Hellsingland Underground-låt. Fast ändå med nåt nytt över sig. Textmässigt är det en låt om att allt förändras hela tiden. Saker man tagit för givet går helt plötsligt upp i rök, säger sångaren Charlie Granberg.

Singeln "Earth´s Gonna Shake" är första singel från kommande skivan "Understanding Gravity", som Hellsingland Underground, med säte i Ljusdal, spelade in under spöklika förhållanden.

– Vi spelade in den under 10 intensiva dagar och nätter i ett gammalt 1600-talsslott i Sörmland. Det sas att det spökade där, men vi var för uppslukade av musiken för att märka något. Det är den första platta vi gjort där jag känner att alla låtar är lika bra. Vi är väldigt nöjda med resultatet, säger Charlie.

Efter att kommande skiva släpps bär det ut på vägarna för bandet.

– Samma dag som plattan släpps inleds vår Europaturné med tre spelningar i Danmark. Sen drar vi vidare till Tyskland, Frankrike, Belgien och avslutar den 1 maj med två spelningar i Barcelona och Madrid. Efter det blir det lite Sverigespelningar plus festivaler.