Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Exklusivt videosläpp: The Confusions nya ukrainska remix visas enbart på ST.nu

På onsdagen släpper The Confusions en ny video – på den ukrainska remixen av "You spit when you talk". Den visas exklusivt på ST.nu.

The Confusions keyboardist Zarah Andersson-Knut är ett fan av elektronisk musik. Hon hittade den ukrainske artisten Polygrim, som egentligen heter Volodymyr Dzitsiuk, och både hon och Mikael Andersson-Knut gillade vad de hörde.

Lyssna på originalet (Spotify)

– Jag mejlade honom på Facebook och frågade om han ville remixa en låt. Det var så det började. Jag hade inte ställt frågan om vi inte hade gillat honom, säger Mikael Andersson-Knut.

Hur är det att höra någon göra en remix av ens låt?

– Det är ganska spännande. Ska man släppa saker, vill man ändå att det ska bli på ett speciellt sätt. Ibland blir det wow och ibland inte så.

Blev ni förvånade över resultatet?

– Han har verkligen ett sound. Det var bevarat i remixen och det känns smart. Han hade bara använt några textrader från originalet. Vi kände att det här måste vi släppa.

Se originalvideon: Videopremiär för The Confusions på peruansk musiksajt

Varför gjorde ni en video?

– Vi ville göra det. Sedan hade vi en diskussion och Youtube är en bra kanal som funkar. Vi skickade över originalvideon till Polygrim och han gick i gång på det. Videon är ganska simpel och bygger på videon till originalet.

Gilla Mittnöje på Facebook för fler nöjesnyheter