Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Experten: Här är fem spelare Timrå borde försöka värva till nästa säsong

Ett nytt avsnitt av Hockeypuls är ute.
Denna vecka summerar Adam Johansson, Jonatan Lindquist och Uffe Bodin säsongerna i SHL samt Hockeyallsvenskan, vi pratar kvalspel och vilka lag som tar sig till SHL, vad Modo måste göra för att bli en vinnande klubb igen och Brynäs framgångsrika säsong och satsning. Ska Per Svartvadet sitta kvar, vem kan ta över om "Bulan" och "Perra" lämnar är tre av flera frågor vi diskuterar.
Dessutom listar våra två gäster spelare som Modo, Brynäs, Leksand, Timrå, Sundsvall och Mora borde värva till nästa säsong.

MISSA INTE! Hockeypuls finns nu även som podcast på iTunes och Acast. Följ oss där!

Om du inte kan eller vill se hela programmet har vi satt ut vissa hålltider som kan vara intressanta för er.

01:10: World Cup-uttagningen. Var det rätt att ta med skrällarna Niklas Kronwall och Jacob Markström? Lindquist och Bodin är oense.

5:37: Årets flopplag i SHL: Modo. Var är klubben på väg? Ska Per Svartvadet sparkas? Vad måste föreningen göra för att bli ett topplag igen? Frågorna är många om Modos framtid, Hockeypuls gäster har kanske några svar.

13:36: Årets positiva överraskning: Brynäs. Tippades hamna i botten, men har imponerat stort denna säsong. Vi hyllar föreningens satsning, Stefan Bengtzén och Thomas Berglund. Tyvärr "kan Bulan" vara på väg att lämna för Luleå. Vi diskuterar vilka namn som kan ersätta honom till nästa säsong. Uffe Bodin listar två namn, därav en Timråtränare, som är heta alternativ.

18:40: Årets flopplag i Hockeyallsvenskan: Västerås och Björklöven. Solklara lag. Behövs ingen förklaring.

19:05: Flera klubbar i Sverige är misskötta. Vad beror det på? Hur hittar man ett vinnande koncept och borde man plocka mer människor från näringslivet, som inte har en direkt koppling till hockeyn?

25:05: Årets positiva överraskning i Hockeyallsvenskan: Tingsryd. Solklart. Behövs ingen förklaring.

25:34: Vi pratar om hockeyallsvenska finalen och slutspelsserien. Vilket lag tar sig vidare från slutspelet? Oskarshamn verkar vara hetast, men vi ser Mora som en het utmanare som inte många lag snackar om. Kan Leksand ta förstaplatsen? Om Perra lämnar skutan, vem ska ta över? Finns två namn vi diskuterar. Hur ska Timrå resonera inför nästa säsong om de blir kvar i Hockeyallsvenskan? Är de redo för SHL redan nu eller efter nästa säsong?

33:18: Mattias Karlin gör succé i Västervik. Är han redo för nästa steg? Har han kvaliteter för att bli en framtid Modotränare?

35:07: Sportcheferna jobbar för fullt med nästa säsongs trupper redan nu. Jonatan Lindquist och Uffe Bodin listar flera spelare runt om i världen som Timrå, Sundsvall, Leksand, Mora, Brynäs och Modo borde hålla koll på. Det finns flera guldkorn, bland annat i Danmark och Norge, som kan förstärka lagen.