Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Experten hyllar Timrå och Sundsvalls värvningstaktik: "Helt rätt av dem"

Hockeypuls är här igen. Precis som tidigare fredagar.
Denna vecka diskuterar Adam Johansson, Jonatan Lindquist och Lars Lindberg om tystnaden på deadline day, om Timrå, Sundsvall, Brynäs, Modo, Leksand eller Mora borde värvat och varför talanger vill lämna Modo. Dessutom snack om Skellefteå och Frölundas dominans, vad ska de andra lagen göra för att komma ikapp? Lars "Lotion" Lindberg berättar även varför han fått smeknamnet "Lotion".

Annons

MISSA INTE! Nu finns Hockeypuls som podcast på Itunes och Acast. Prenumerera och lyssna på oss där. Det uppskattar vi.

Om ni inte vill eller kan se/lyssna på hela programmet har vi satt ut vissa hålltider som kan vara intressanta för er. Dessa följer nedan.

2:00: Lars Lindberg som jobbar som kommentator på C More förklarar varför han kallas "Lotion". Kul story som delat upp Norran-redaktionen i två fientliga läger...

3:41: Varför var det så dött på deadline day? Några låneavtal och mindre värvningar genomfördes men annars var det inte mycket som hände. Är det ett sundhetstecken från sportcheferna kanske? Det kanske var rätt agerat av vissa klubbar som i stället borde fokusera på nästa säsong.

10:35: Var Terry Broadhurst en bra värvning av Brynäs? Lars Lindberg är tveksam som menar att Broadhurst skulle göra bättre ifrån sig i Hockeyallsvenskan.

13:44: Borde några av våra Mittmedia-lag värvat ändå? Skulle Brynäs, Leksand eller Mora agerat?

17:05: Hockeyallsvenska lagen slåss med en verklighet där det inte finns pengar i överflöd. Hur ska de jobba för att hålla verksamheten flytande?

20:20: Borde några av våra Mittmedia-lag värvat ändå? Modo, Timrå eller Sundsvall, skulle de gjort något?

27:22: Fyra heta talanger (Gustav Possler, Victor Olofsson, Erik Flood och Carl Grundström) vill lämna Modo, verkar det som. Varför? Gör de rätt i att lämna? Är gräset grönare på andra sidan?

36:50: Frölunda och Skellefteå dominerar svensk hockey nu och lockar till sig de största talangerna. Vad gör de rätt? Borde klubbar kopiera deras framgångsrecept eller gå sin egen väg?

48:48: Vi ska börja med en tittar/lyssnar-fråga. Hör av er till adam.johansson@mittmedia.se med en fundering, förslag på gäst, ämnen vi ska ta upp och liknande. Vi väljer sedan en tittare eller lyssnare som får vara med i programmet och diskutera detta med oss.

MISSA INTE! Nu finns Hockeypuls som podcast på Itunes och Acast. Prenumerera och lyssna på oss där. Det uppskattar vi.