Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Experten hyllar Timrås spel – men dömer ut SHL-chansen: "Hur kan de inte plockat mer poäng?"

Ny fredag, nytt Hockeypuls.
Denna vecka diskuterar Adam Johansson, Jonatan Lindquist och Björn Oldeen kvaliteten på lagen i Hockeyallsvenskan, "publikkrisen" i svensk hockey, vilka spelare som SHL-klubbarna vill sno från de hockeyallsvenska föreningarna och vilka lag som har bäst samt sämst presskäk.

Annons

Om du inte kan eller vill se hela programmet har vi satt ut vissa hållpunkter som kan vara intressanta. Dessa följer nedan.

2:02: Vad är skillnaderna mellan Hockeyallsvenskan och SHL från en journalists perspektiv? Vilken liga är lättare att jobba med?

3:06: Vilket lag har egentligen bäst och sämst presskäk? Björn Oldeen, programledare/kommentator på C More, och Jonatan Lindquist, NHL-korrespondent för Viasat, har varit runt i många svenska arenor. De vet vad de snackar om.

5:42: Hur bra är topplagen och övriga lag i Hockeyallsvenskan? Kan AIK, Tingsryd och resten av lagen rubba Modo eller Karlskrona i ett kval? Björn Oldeen, hockeyallsvensk guru, har sin bestämda åsikt.

11:51: Kan våra Mittmedia-lag, Leksand, Mora, Timrå, blanda sig i fajten om SHL-platserna? Vilket lag har bäst chans att nå till det svenska finrummet? Hur länge får Timrå behålla sina intressanta talanger egentligen? Finns det något lag som gärna snor dem?

13:48: Björn Oldeen får utse en tränare, målvakt, back och forward i Hockeyallsvenskan som SHL-klubbarna borde värva.

16:50: Vilka spelare i Hockeyallsvenskan kan förstärka SHL-lagen Modo och Brynäs?

18:50: "Publikkrisen" i Hockeyallsvenskan. Snittet har sjunkit sedan förra säsongen, varför? Björn Oldeen har en teori. Jonatan Lindquist jämför med NHL och gästerna diskuterar vad klubbarna måste göra bättre för att locka mer publik.

30:40: Brynäs värvade i veckan Terry Broadhurst. En bra värvning eller inte? Borde klubben ha behållit fansens pengar och satsat på ett annat namn eller rentav sparat allt till nästa säsong?