Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Experten listar Medelpads bästa NHL-spelare: "Han är Sveriges mest kompletta forward"

I veckans Hockeypuls gästar Jonatan Lindquist, NHL-korrespondent för Viasat, och Valentina Lizana Wallner, expert på Eurosport.
Programmet berör Leksands tränarbyte och klubbens chanser i Hockeyallsvenskan, en unik inblick i Modos målvaktsprogram, Skellefteås dominans – är de bäst någonsin? och till sist listas de bästa NHL-spelarna från Dalarna, Medelpad, Gästrikland och Ångermanland.

Annons

Om du inte har tid eller lust att se hela programmet har vi ordnat ett par punkter som kan vara intressanta. Dessa följer nedan:

0:49: Leksands tränarbyte har varit hetaste potatisen denna vecka. Var det rätt agerat av klubben? Hur ser framtiden ut för LIF? Hur mycket älskar Jonatan Lindquist bygden?

5:50: Experter och fans har kritiserat Modos målvaktsduo. Nu ger Valentina Lizana Wallner en unik inblick i hur klubbens målvaktsprogram ser ut och förändrats.

14:27: Snack om laget som dominerat svensk hockey senaste åren. Hur bra är Skellefteå med tidigare lag? Är de bäst någonsin?

17:50: NHL-korren Jonatan Lindquist listar bästa NHL-spelarna från Dalarna, Gästrikland, Medelpad och Ångermanland.

19:48: Vilka är Medelpads tre bästa spelare? Lindquist lyfter fram Sundsvallsbon som mest kompletta forwarden av svenskarna.

21:51: Vilka är Gästriklands tre bästas spelare? En skräll tar plats på listan.