Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Få heta lokala sportnyheter rakt in i din telefon – så här gör du

I vår nya app har du möjligheten att få alla nyheter om GIF Sundsvall, Timrå IK och Sundsvall Hockey samt alla större sportnyheter som pushar i din telefon. Så här gör du för ställa in pushnotiser för sport i appen.

Appen finns att ladda ner både i App Store, för de som har Appleprodukter, eller via Google Play, för androidbaserade produkter. Sök på ST.nu i sökfältet.

För att få samtliga nyheter vi skriver om GIF Sundsvall, Timrå IK eller Sundsvall Hockey väljer du att följa laget som ämne. Följer du sport som ämne får du alla större nyheter, både från elitlagen och övriga lag samt större nyheter från andra idrotter.

Valen gör du genom att klicka på den lilla klocksymbolen längst upp i högra hörnet när du öppnar appen. När du klickat på den visas vilka val du kan göra för att få pushnotiser.

■■ ■■ Håll koll på ditt favoritlag – få pushnotiser när vi skriver om Timrå IK, GIF Sundsvall eller Sundsvall Hockey. Ladda ner ST:s nya app till Iphone eller Android.