Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fanns inte gratisbiljetter för att sitta tillsammans trots att många stolar var tomma – var supportrarna för trötta för att se matchen live?

Hej ni hockeyälskare som hade gratisbiljetter till torsdagens Timråmatch mot Växjö Lakers. 

Vi är fyra supportrar som hade planerat att se matchen, men fick reda på att matchen skulle bekostas av sponsorer till Timrå IK och skulle kunna ses live, gratis.

Kosan gick till närmaste biljettkontor, för att där avhämta fyra biljetter till torsdagskvällens drabbning. Vi fick då besked att få fyra biljetter och sitta tillsammans inte var att tänka på, inte ens två och två var möjligt. Det fanns endast enstaka ströbiljetter.

Vi bestämde där och då att vi gör detta en annan gång, då det kanske skulle passa bättre.

Döm om min förvåning när jag sedan såg matchen på tv och med all tydlighet kunde se att det utan problem skulle ha gått att ordna tio biljetter på samma rad. 

Nu måste vän av ordning ställa frågan: är biljettsystemet felande eller är supportrarna som innehar gratisplåtarna för trötta att gå på match och därmed stänger möjligheten för de som vill vara där? I så fall, gå gärna på nästa match, men då kostar det 250 kronor. 

Hockey ska helst upplevas live!

Lasse J, hockeyälskare

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel