Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fansen och spelarnas svar: Blygsamt GIF Sundsvall gör svagt intryck

Det är få som tror på GIF Sundsvall i årets allsvenska. I alla fall sett till hur fansen röstat i Sportens egen enkät, där laget gör ett blygsamt avtryck.

Malmö tippas som odiskutabla vinnare både i Sportens egen enkät och när tre allsvenska spelare från varje lag har fått säga sitt i C Mores spelarenkät.

Men det är en jämn serie och många lag slåss om att ta den absoluta topplatsen och dessutom om att säkra Europaspel nästa säsong.

Derbykonkurrenterna Östersund tippas bli årets positiva överraskning av 33 procent av de tillfrågade spelarna i C Mores enkät. Men sex procent tror också att GIF Sundsvall kan överraska.

I övrigt gör Sundsvall ett blygsamt avtryck, för att inte säga inget, i spelarenkäten. I Sportens egen enkät tror dock tre procent att Sundsvall har en chans att vinna allsvenskan 2016 men fem procent tror att de åker ur allsvenskan. 35 procent tror dock att Falkenberg drar den stora nitlotten.

Joel Cedergren får också fyra procent av rösterna om vem som blir allsvenskans bästa tränare.

Få tror att Stefan Silva kommer att bli årets skyttekung och meste målgörare men Pa Dibba får även han fyra procent av rösterna. Han spås också kunna bli en av de mest populära spelarna i årets allsvenska.

Det är nu upp till GIF Sundsvall att bevisa att fansen och spelarna har fel.

Missa inte uppesittarkvällen torsdag 31 mars! Då kan du ställa frågor om säsongen till våra experter och delta i vår frågesport. Klicka dig vidare i länken nedan:

Unik tv-satsning inför allsvenska premiären: "Vill ge fotbollsfansen den perfekta uppladdningen"