Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fansen tar farväl av Lemmy på favoritbaren

Fansen till Lemmy Kilmister kan nu ta farväl av sin idol på hans eget favorithak. På söndag den 10 januari hålls en minnesstund för Motörheads avlidne frontfigur på anrika The Rainbow i Hollywood, skriver musicnews.com.

Annons

Lemmy Kilmister kunde ofta ses hänga på The Rainbow, och familj och vänner väljer nu att bjuda in allmänheten till klubben för att hylla hans minne _ och trycket på biljetterna har varit hårt. Dörrarna öppnas klockan 14, men stänger sedan mellan 17_21 för en privat ceremoni. Under den tiden är dock alla som vill höja en skål för Lemmy välkomna till intilliggande barer på West Sunset Boulevard.

The Rainbow öppnade 1972, och på premiärkvällen hölls en fest för Elton John. Bland andra storheter som svingat en eller flera bägare på platsen finns John Lennon, Keith Moon, Alice Cooper och Robert Plant.

Lemmy Klimister avled den 28 december efter en kort tids cancersjukdom. (TT)