Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fantastisk personal på akuten

Denna insändare tillägnar jag den fantastiska personalen som arbetade på akutmottagningen i Sundsvall måndagen den 24 juli klockan 19 och framåt.

Som vi alla vet nu för tiden så är vården och dess personal väldigt pressade. Vårdköerna växer och därmed väntetiderna. Läkare och sköterskor har mer att göra än vad tiden räcker till för.

Jag spenderade några timmar på akutmottagningen då en anhörig kom dit med ambulans. Redan vid receptionen så möttes jag av stor respekt och omhändertagande och det blev bara bättre när vi fick komma in.

Det var ganska fullt upp vid denna tiden, det var många patienter och personalen jobbade på. Som orolig anhörig hade jag många frågor och många tårar och dessa fantastiska undersköterskor och sjuksköterskor tog sig tid, svarade på alla frågor med stor respekt och tröstade.

Hade jag kunnat så hade jag gett dessa underbara kvinnor alla rosor i världen. I stället vill jag säga tack, tack för att ni finns och för allt ni gör för de som är sjuka och oss anhöriga. Ni har min fulla respekt och jag hoppas att ni får njuta av en underbar semester-

Ledsen och orolig anhörig

Läs även:

Slut på tålamod – vill flytta härifrån

Döda insekter på tallriken

Låt bankerna göra rätt för sig

■■ Följ ST Debatt

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel