Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fantastisk prestation av Timrå IK – men var fanns juniorerna?

Jag har nyss varit på torget i Timrå och tagit emot de fantastiska grabbarna som tagit Timrå IK till SHL. Ett otroligt lagspel tillsammans, säger alla. Spelare, ledare, styrelsen och kommunstyrelsens ordförande. Då kommer min fundering: Var det ingen som tänkte på de 5-6 juniorer som varit med på Timrås resa mot SHL? Vissa matcher har de fått vara med i laguppställningen och minst två av dem har även gjort mål. Sedan har de tränat alla träningar med A-laget under direktkvalet för att vara beredda om någon skulle bli skadad.

De fick inte följa med till Karlskrona och se sista matchen utan i stället fick en stor stab ledare, funktionärer med mera följa med. De var inte heller med på torget tillsammans med de övriga spelarna. Nu hoppas jag verkligen att de varit inbjudna men tackat nej. Alla pratar ju om att vi ska göra detta tillsammans.

Elisabet Nilsson

Läs också:

Varför måste ni se oss Sundsvallsbor som motståndare – vi älskar också Timrå IK

Släpp potatiskoket och ge ditt stöd till Timrå IK på väg mot SHL

Varför visas inte serieledarnas matcher i tv?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel