Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Får elbolagen göra som de vill?

Elbolagen tycks ha en massa regler, i en lukrativ bransch, som man bara måste finna sig i. De verkar heller inte vilja anstränga sig för att avslöja eltjuvar. För Vattenfalls del tycks de göra som de vill, utan att bry sig om vad människor vill ha.

Ringde för att få reda på ID-nummer på mätaren i Nordmaling och pratade med en säljare som skulle hjälpa mig. Hon började fråga ut mig om jag gjort rätt. Självklart hade jag gjort rätt, så jag sagt ifrån mot Vattenfalls egotrippade tvångsförsäljning, som går ut på att gå så många kunder som möjligt utan att bry sig om pris och etik. När jag fick reda på ett lägre pris än Vattenfalls, fast de sagt att de låg lägst, tog jag givetvis det då det var 9 öre lägre per kilowattimme. Då de sagt att de var absolut sanningsenliga, fast de ljög, skulle jag vilja att det finns ångerrätt och att avtalen ska skrivas på. En regel som de andra bolagen har. Sedan den här försäljaren hållit på med sitt egoistiska tänk blev jag förbannad. Upplysningsvis upplyste hon mig inte om elmätarens ID-nummer som jag ringt för att få reda på.

Jeo Häggström

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel