Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Färre körfält och parkeringsplatser men fler hotell i stan – grattis till Södra berget

Hur är det ställt med kommunledningen? Bygga ett hotell i hamnen?!

Kommunen ska minska antalet körfält för att närheten till hamnen ska öka, vi ska slippa den fyrfiliga vägen som delar stadskärnan från hamnen. Sedan ser kommunen till att ankra upp en otroligt ful pråm vid kajen som stänger av närheten till vattnet.

Som om det inte räckte så planeras nu ett hotellbygge i hamnen vilket stänger tillgängligheten än mer. Dessutom ska ett hotell byggas på Norrmalm. Hur harmoniserar minskningen av antalet körfält med ökningen av hotellgäster? Och vill någon ens vara i Stenstan med den luft som blir ännu sämre eftersom tomgångskörningen ökar? Var ska alla parkera? Jag säger bara grattis till Hotell Södra berget som har parkering att erbjuda sina gäster.

Ankan

Läs också:

► För Plus-kunder: Stort hotellbygge i hamnen tar form – planeringen i full gång: "Vill skapa Sundsvalls nya mötesplats"

Kommunen hjälper till att stänga butiker i Stenstan

 Kommunen måste ställa estetiska krav – Stordalen bygger ändå

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel