Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fem begärs häktade för grovt narkotikabrott

Liten och späd förs den unga Sundsvallskvinnan in i Tingsrättens lokaler. Hon har nyss fyllt 18 år och misstankarna mot henne handlar om grovt narkotikabrott.
Skulle hon vara skyldig kan straffet bli två års fängelse eller mer.

18-åringen är en av två unga kvinnor som tillsammans med en 18-årig Sundsvallsyngling häktades för grovt narkotikabrott i går. Två män från Stockholm greps samtidigt som Sundsvallsungdomarna och de är misstänkta för samma brott.

Häktningsförhandlingarna mot dem kommer att hållas i dag, lördag. I övrigt vill jag inte säga någonting i det här ärendet, säger åklagare Peter Salzberg.

Det var efter en tids spaningar som polisen på torsdagen slog till mot en lägenhet strax utanför Sundsvall. Där ska det ha hittats hasch, kokain och amfetamin.

Kvintetten greps vid 16-tiden på torsdagseftermiddagen och de anhölls samma kväll. De misstänkta är sedan tidigare kända av polisen för en del mindre brott.