Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fem bilar i olycka söder om Bergsjö: "Det är riktigt halt på vägen"

Fem personbilar var inblandade i en trafikolycka på Bergsjövägen strax söder om Bergsjö på fredagsmorgonen. En person har förts till sjukhus

Live: Följ trafikläget här

Det var strax efter klockan halv åtta på fredagsmorgonen som SOS larmades om en krock på Bergsjövägen strax söder om Bergsjö. Enligt larmet var det två bilar som krockat, och fem personer, varav tre barn, var inblandade i olyckan.

Men det visade sig när räddningstjänsten kom till platsen att inte mindre än fem bilar var inblandade i olyckan. Två hade krockat initialt, sedan körde ytterligare tre bilar in i olyckan.

Åtminstone fyra av bilarna blev krockskadade.

En person skadades och fördes i ambulans till Hudiksvalls sjukhus. Det är väldigt halt på olycksplatsen, enligt uppgifter.

Under rättningsarbetet var vägen avstängd.

Strax efter åtta körde även två lastbilar av vägen i höjd med återvinningsanläggningen på länsväg 307 mellan Bergsjö och Jättendal.

Ett körfält ska vara blockerat, enligt Trafikverket.