Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fem ljudböcker i januari

1. Mons Kallentoft: Vindsjälar. Ett misstänkt självmord på ett äldreboende visar sig vara något annat. Uppläsare: Torsten Wahlund. Bonnier Audio.

2. Lucifer: Skuggpojken. Två bröder försvinner med flera års mellanrum och det tycks finnas fler hemligheter i familjen. Uppläsare: Magnus Roosman. Bonnier Audio.

3. Peter Robinson: I mörkrets skugga. Polisinspektör Quinn skjuts med armborst och mordet verkar ha kopplingar till korruption. Uppläsare Tomas Bolme. Bonnier Audio.

4. Karin Fossum: Carmen och döden. Ett barn tycks ha drunknat i en damm men modern uppvisar förbryllande personlighetsdrag. Uppläsare Torsten Wahlund. Bonnier Audio.

5. Anders Jacobsson: Skräcken på vinden. Ungdomsbok om Kip som både är glad och fundersam och som vet att det finns riktiga spöken. Uppläsare: Anders Jacobsson. Bonnier Audio.