Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fem nya pocketböcker

1. Lasse Wierup och Eric de la Reguera: Kokain. Om drogkriget i Sydamerika och den underliga idén i väst att en drog kan symbolisera status och framgång. Pocketförlaget.

2. Lars Kepler: Paganini-kontraktet. En kvinna hittas död i en båt, en man i sin lägenhet, och utredningen avslöjar ett kontakt som inte ens döden kan bryta. Pocketförlaget.

3. Janesh Vaidya: I det sista regnet. Magiska händelser och människor i en liten by vid södra Indiens kust. Bonnier Pocket.

4. Per-Erik Nilsson: Barbarernas leende - manlig hjältekultur och vårdsideologi i amerikansk populärkultur efter 11/9. En granskning av hur Hollywood gjorde gemensam sak med Washington i jakten på terrorister. Carlssons.

5. KG Johansson: Feedback. Framtidsskildring där sångaren i bandet Feedback försvinner spårlöst när bandet är på väg att lyckas, och där ungdomsgäng av svennar och nysvenskar närmar sig kokpunkten. Wela förlag.