Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fem personer från Sundsvall och Timrå inblandade i trafikolycka på E4 söder om Enånger

Ett stort räddningspådrag larmades ut vid 18.40-tiden efter trafikolycka på E4 söder om Enånger.

Annons

En singelolycka hade inträffat på E4 i norrgående riktning. Enligt uppgifter från sos-alarm ska fem personer från Timrå och Sundsvall vara involverade i olyckan – varav tre personer fortfarande var kvar i fordonet när ambulans kom fram.

Fem ambulanser ryckte ut till olycksplatsen. Samtliga fem är förda till sjukhus. Tre till Hudiksvall och två till Gävle.

Samtliga tre som fördes till Hudiksvalls sjukhus, en kvinna i 50-årsåldern, en man i 25-årsåldern och en yngre pojke klarade sig utan allvarliga skador. Efter undersökning kunde personerna lämna sjukhuset.

De två som fördes till sjukhuset i Gävle var en man i 35-årsåldern och en kvinna i 30-årsåldern. Båda klarade sig också med lindriga skador och kunde lämna sjukhuset efter att ha undersökts.

■■ Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!

Iphone: App Store

Android: Play Butik