Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fitim Ugzmaitji målskytt när Kubikenborg sänkte Sidsjö-Böle

Målet i andra halvleken av Fitim Ugzmaitji blev matchens enda när Kubikenborg vann med 1–0 (0–0) borta mot Sidsjö-Böle i division 4 Medelpad i fotboll.

– Det blev en jämn match tillslut. Kubikenborg förde matchen i första halvlek utan att egentligen skapa några riktiga farligheter. I andra halvlek flyttar vi upp positionerna och halvleken blir något av ett ställningskrig. Lite från ingenstans får en Kubenspelare iväg ett fint skott som blir till en lobb över vår målvakt. Efter det har vi några halvchanser till kvittering, men vi når inte hela vägen fram så det blir förlust med 0–1. En match som skulle kunnat sluta hur som helst med tanke på matchbilden. Extra plus i Böle till Markus Bergling för en mycket stabil insats. Övriga i laget gör det också bra men idag saknades det där lilla extra framåt, kommenterade Sidsjö-Böles tränare Mikael Eklöf.

I och med detta har Kubikenborg hela fyra raka segrar.

Nästa motstånd för Sidsjö-Böle är Torpshammar. Lagen möts fredag 24 maj 19.00 på Torpshammars IP. Kubikenborg tar sig an Söråker borta tisdag 28 maj 19.00.