Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Flaskhalsen drabbar oss bilister utanför stan

Förstår verkligen inte hur folk tänker när körmöjligheterna ändras så drastiskt. Visst, bron är jättefin, rostar och ramlar ihop, men vi som jobbar i Sundsvall och bor på andra ställen än just i Sundsvall, måste köra den nerbantade vägen in till city. Köerna börjar i värsta fall redan ute vid E4:an, nästan i höjd med Ryds Glas. Ett körfält, ett. Snacka om flaskhals.

1. Trafikfara – bilarna står ibland ända ut på motorvägen.

2. Miljöfara – köer kan omöjligen vara bättre för miljön.

3. Irritation – ingen bra start på dagen.

4. Tiden – redan begränsad, varför slösa bort den på köer?

Undrar lite smått om beslutsfattarna, som säkerligen inte åker denna väg själva, är nöjda med sitt beslut. Jag är det definitivt inte. Men tanken kanske är att bilisterna ska över bron, svänga av och in till Sundsvall igen. Enkla pengar för att finansiera brobygget. Men eftersom bron är avstängd då det blåser, vid kyla eller vid regn, så faller den tankegången också. Jag är sjukt besviken på att detta inte tänkts på ordentligt från början.

Micke

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel