Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fler innebandyhallar behövs

Det finns för få fullstora innebandyhallar i Sundsvall och det är en växande sport med många ungdomslag och elitlag som behöver träningstider och kunna få den träning som behövs. Många lag tränar i för små hallar som är slitna och har dåliga golv. De tillhör också skolor som har idrott där. Faktum är att det inte finns en enda hall som bara är tillägnad innebandyn.

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Främst tycker jag att man ska lägga mer pengar på ungdomsidrott än Stora torget i stan. Innebandy är Sveriges tredje största sport om man bara räknar med licensierade spelare, enligt Wikipedia. Men många anser att det blir för dyrt med bara ett innebandy center med flera planer. Sedan har Sundsvallslagen producerat flera elitlag och landslagsspelare och det finns stort intresse för sporten.

Läs också: Miljonregn över ungdomsidrotten i länet – så här fördelas pengarna från Gräsroten

Så jag tycker att det ska byggas flera innebandyhallar eller ett sportcenter med många planer för det behövs verkligen för ungdomar och barn.

Anonym

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel