Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Flera tågförseningar mellan Stockholm och Umeå

Tåget som avgick från Stockholm klockan 14.22 med destination Umeå har drabbats av en fordonsskada och är därmed försenat. Även tåget som skulle ha lämnat huvudstaden 16.22 är försenat.

Tåget, som skulle ha anlänt till Sundsvall klockan 17.53, anländer först 19.15. De resenärer som skulle ha klivit av eller på tåget i Örnsköldsvik klockan 19.52 får vänta tills 21.15.

Tåget beräknas vara framme i Umeå 22.05 i stället för 20.40.

Även tåget som skulle ha lämnat Stockholm klockan 16.22 dras med förseningar. Det avgick 17.42 och når Sundsvall 21.25 samt Ö-vik 23.30. Det här gången uppges tidigare förseningar gällande södergående trafik vara orsaken. Tågen har helt enkelt kommit i otakt med tidtabellen.

Ytterligare förseningar i tågtrafiken förekommer längs sträckan Umeå–Stockholm under kvällen och natten. För mer information hänvisas resenärer att kontakta sitt tågbolag.

Läs mer här om tågförseningen Umeå–Stockholm: Tågresa söderut tog stopp i Härnösand – får vänta två timmar på ersättningsbuss