Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fokus är bra

Ofta beskylls Piratpartiet för att vara ett enfrågeparti. Det är vi inte, vi är ett fokusparti vars frågor går in i många områden.

Skillnaden mellan oss och andra partier är att vi inte låtsas som att vi kommer att jobba för saker som vi i nästa sekund är beredda att offra vid första bästa förhandlingsbord. Piratpartiet spelar det politiska spelet med öppna kort.

Redan från början talar vi om var vi kommer att lägga vårt krut. Inga hemligheter, inget fuffens och ingen svekdebatt. Ingen som väljer att rösta på oss kommer att känna sig snuvad på sin röst.

Varje röst på Piratpartiet är ett steg närmare ett väl fungerande kunskapssamhälle där individens rätt till integritet, kultur och kunskap tas tillvara. Vi har redan inlett det arbetet i EU-parlamentet. Nu siktar vi på riksdagen. Där kommer vi att samarbeta med det block som tillgodoser våra informationspolitiska krav bäst.

Piratpartiet är ett fokusparti. Vi fokuserar på alla människors rätt till integritet, kultur och kunskap. Vi kommer aldrig att förhandla bort våra grundprinciper. Vi kan inte dölja några vallöftessvek i ett sammelsurium av skattesatser, bidrag och avdrag.

Vårt fokus är inte en svaghet. Det är en styrka. Det är en garanti till dem som väljer att ge oss sitt förtroende i valet. Det är dessutom en uppfriskande omväxling till den trötta blockpolitiken.

Jan-Olof Flink

Kommunledare Piratpartiet Sundsvall

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel