Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Folk bryr sig inte om oss som åker färdtjänst

Med anledning av Jag blev livrädd under färdtjänstresan – ska jag behöva betala för extra smärta? ST 20/10.

Sorglig läsning och även jag har varit med om just mycket besvärliga situationer som gjort färdtjänstresan mycket otrygg. Visst kan man föra ut detta i pressen om man har möjlighet att få en insändare införd. Tyvärr tror jag inte friskt folk bryr sig om hur vi som åker färdtjänst har det – då är det vi som har en förmån.

Tråkigt för den resenär som råkade så illa ut och det finns säkert flera men som inte har förmåga att klaga helt enkelt.

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Det finns mycket bra förare, läs: vana, serviceinriktade män, och jag är tacksam varje gång jag får åka med just en sådan. Men jag är inte alls tacksam när en orutinerad skall lära upp nästa och har mer fokus på att prata på främmande språk än att köra vettigt.

Färdtjänst har jag just för att jag har funktionshinder/kronisk sjukdom. Sjukresor är det aldrig problem med att åka ty det taxibolaget kan sitt yrke.

Tant Agnes

Läs även:

Taxibilarnas vansinnesfärder mellan Sundsvall och Midlanda måste stoppas

Äldre dam föll efter chaufförens häftiga start – man måste väl få hinna sätta sig?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel