Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Folksam lägger locket på om Sundströms resor

Annons

Över ett år efter SvD:s avslöjande om att Folksams förre vd Anders Sundström flugit med SCA:s privatflyg har alla resor fortfarande inte betalats. Samtidigt vägrar Folksam uppge vem som attesterat Anders Sundströms resor och kostnader. Tysta är Folksams 3.5 miljoner fackliga medlemmar. Varför använder ni inte av er konsumentmakt och byter försäkringsbolag?

"Det är du som äger Folksam tillsammans med alla andra kunder. Vår vinst går till att göra det ännu bättre att vara kund här hos oss”. Det budskapet möter den som går in på Folksams hemsida. En del av dessa vinstpengar har använts för att transportera förre vd:n Anders Sundström i privatflygplan till olika jakter.

Det var i december 2014 som SvD Näringsliv först skrev om att Anders Sundström varit gäst ombord på SCA:s flygplan ett tvåsiffrigt antal gånger. Anders Sundström, tidigare vd för Folksam och nuvarande ordförande för Swedbank.

Varför så tyst ifrån alla fackombud när nästan varannan svensk är försäkrad hos Folksam? Folksams visionen är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Hur går det ihop med att en vd flyger privatplan över 20 gånger?

■■ Läser du ofta nyheter i din mobiltelefon? Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Lev som ni lär

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel