Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förbättrad lön för bättre polisarbete

Annons

Vi som medborgare har mer och mer utsatts för ett växande scenario, av brott och stölder emot personer och egendom. Nu är måttet rågat. Vi måste inse att polisiära insatser har blivit ett markant inslag i den tid vi lever i. Våra krav på säkerhet och personskydd har successivt raderats ner till så låg nivå, så nu hinner inte de polisiära insatserna förverkligas. De som valt detta som ett yrke, har fått finna sig i en rationaliseringstrend, som snabbt har förändrats till markanta negativiteter.

Vi skall alla ta till oss det som nu pågår runt omkring oss, därför så skall vi alla gemensamt stödja det polisiära arbetet och rösta för ett väsentligt bättre och högre löneläge. Vi som medborgare riskerar att de långfingrade typerna annars tillskansar sig ett större utrymme för sina stöldraider.

Ge din röst till vår poliskår i vårt land, till ett ordentligt förbättrat löneläge, som de nu ställer krav på.

Mr X

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel