Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fördömda eller inte – vi direktsänder Granlo BK:s bortamatch mot topplaget

Ingen Andreas Lindqvist, ingen Ondrej Mikes och bara tolv utespelare.
Tolv fördömda män i Mullsjö?
– Vi är inte slagna på förhand, vi mår bra som grupp nu, vi är i jättebra form, säger Granlo BK:s coach Magnus Svensson inför matchen som direktsänds på ST.nu.

TV: Här kan du se direktsändningen från Mullsjö–Granlo

I princip skulle det räcka med en minibuss för ta Granlo till Mullsjö utanför Jönköping.

Men GBK åker ståndsaktigt och med självförtroende i bagageutrymmet.

– Vi har spelat på två femmor sedan Siriusmatchen och det är efter den som vi har tagit alla poäng. Jag upplever heller inte att vi blir mer slitna. I veckan som gick spelade vi tre matcher på just två femmor och det var inga problem, säger Magnus Svensson.

Ändå vill ha så många spelare som möjligt tillgängliga och mot Mullsjö saknas både återvändaren Andreas Lindqvist och tjecken Ondrej Mikes.

– "Linkan" blev magsjuk alldeles innan vi skulle åka och då var det inte aktuellt att ta med honom. Men det gör inte så mycket, det kan göra honom gott att träna en vecka till med oss innan det är dags för spela match, säger Svensson och fortsätter:

– "Ondra" blir också hemma. Han dras med något virus, men i stället går Patrik Svensson in och spela center och det är egentligen hans position.

Mötet mot topplaget Mullsjö kommer att visas på st.nu. En svår bortamatch där ändå Granlo ser möjligheter att ta poäng.

– Det är ett bra lag som har en bredd trupp. De har förändrat sitt spel något har håller mer i bollen nu än tidigare, men mot oss saknar de Gillek som är avstängd, säger Magnus Svensson och tillägger:

– Vi känner oss inte slagna på förhand.

Så gör du för att se matchen

Det enda du behöver göra är att logga in – eller att skapa ett konto hos oss via länken på sidan här nedanför. När du har gjort det kan du se både livesport och ta del av allt vårt premiuminnehåll på sajten – helt utan extra kostnad.

TV: Här kan du se direktsändningen från Mullsjö–Granlo