Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förlust – men Wildcats fortsätter att jaga en slutspelsplats

Det blev dubbla förluster för Sundsvall Wildcats i helgen.
Först Linköping, sedan HV71.
Men tränare Lars "Sparven" Johansson ser ändå ljusningar.
– Slår vi Brynäs på fredag så kommer de att känna flåset.

Annons

Jämfört med förra säsongen har Sundsvall Wildcats lyft rejält och laget skuggar både Brynäs och Modo och drömmer om en slutspelsplats.

Men mot Linköping och HV71 kammade man noll.

– Vi hade väl lite otur att vi fick de här matcherna i fel ordning, hade vi haft HV först hade vi kanske haft chans att störa dem på ett annat sätt.

– I dag var vi inte riktigt på tå, men det tände till under matchen och fick till en slutforcering, men är inte heta nog. Det här var ändå den överlägset bästa söndagsmatch vi gjort den här säsongen, säger Johansson som fick se konkurrenterna ovanför strecket förlora.

Modo och Brynäs lämnade också helgen utan poäng.

– Nu har vi tre hela femmor och får vara hemma under veckan och möter Brynäs på fredag, säger Johansson som bara hade tolv utespelare att tillgå mot SDE förra veckan.

– Vi har lite nytt folk och Danielle Skirrow är nyttig, kanadensisk i sin spelstil. Hon vinner sargdueller och är där när det händer.