Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förlusttrenden forsätter jaga Ånge – föll mot Strömsberg i omstarten: "För oss är det final varje match"

Förlustdrabbade Ånge fick en tung start mot Strömsberg. Laget ryckte upp sig, men lyckades aldrig reducera. "Det ser mörkt ut just nu men jag hoppas det ljusnar snart", säger Ånges tränare Edib Kutrovic.

Det blev en mörk inledning för Ånge under omstarten av herrarnas division II. Hemmalaget Strömsberg kunde kontrollera den första halvleken och göra sina två mål inom loppet av några minuter.

– De var effektiva och gjorde mål på sina två chanser. Det påverkade laget psykiskt eftersom vi har haft motgångar så länge. Men jag tycker att vi repade oss under den andra halvleken och tog oss i kragen och lyfte vårt spel, säger Edib Kurtovic.

Ånge ökade sitt bollinnehav i den andra halvleken och lyfte sitt spel och stod för flera målchanser.

– Vi kämpade stenhårt och skulle ha haft en straff också. Om vi hade fått det hade matchen sett annorlunda ut men så blev det inte. Det är olyckligt eftersom det har gått emot oss hela säsongen. Vi kommer att ta en match i taget. För oss är det final varje match, säger Edib Kurtovic.

Laget ligger sist i division II och har en vår bakom sig med endast en vinst.

– Vi ska behålla den lilla positiva känslan som faktiskt finns i laget och om vi tror på det vi gör kan vi vända det här, säger Edib Kurtovic.

Trots lördagens förlust berömmer Ångetränaren sitt lag.

– Målvakten Tony Eklund och Hassan Kanneh var bra under hela matchen. Men hela laget gjorde det bra som lyfte sig i andra halvleken. Vi hade också med 15-årigarna Tobias Engström och Wilmer Grelsson från juniorlaget som debu, de spelade så som de skulle göra, säger Kurtovic.

Matchfakta:

Strömsbergs IF–Ånge IF 2–0 (2–0)

Målen: 1–0 (8) Andreas Svensson, 2–0 (9) Mattias Hall.