Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Formstarka Kovland tog ännu en seger

Kovland fortsätter starkt i HockeyTvåan Alltvåan norra CD. När laget mötte Njurunda borta i Modin & Zetterberg Hallen på fredagen kom ännu en seger. Laget vann med 4–3 (1-2, 2-0, 1-1). I och med detta har Kovland sex segrar i rad.

– Som matchen blev är vi väldigt glad för tre poäng, vi har en styrka i laget att fast vi inte spelar på topp så kan vi vinna matcher. Man förtjänar att ha lite tur ibland och det har vi gjort därför vinner vi en sån här jämn drabbning som idag. Nu ser vi framemot en viktig match på söndag mot AIK Härnösand. Hemmaplan är vår borg och där är vi starka och grabbarna kommer att vara redo, kommenterade Kovlands tränare Mathias Månsson.

Njurundas tränare Simon Hedefalk :

– Idag har jag tyvärr inga kommentarer.

Målskyttarna som fixade segern för Kovland var Viktor Johansson, Mathias Dahlgren, Jonathan Dobos och Casper Sjödin, medan målen för Njurunda gjordes av Joel Nilsson, Johan Hallström och Daniel Modin.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Njurunda på fjärde plats och Kovland i serieledning.

Tisdag 19 februari 19.30 spelar Njurunda borta mot Brunflo. Kovland möter Härnösand hemma i Ånäshallen söndag 17 februari 16.00.