Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Forne Swedish House Mafia-medlemmen har köpt tomt i Åre

Zlatan Ibrahimovic hus stod färdigt förra skidsäsongen och Charlotte Perrellis året innan. Näste kändis i raden att bygga hus i Åre är före detta Swedish house mafia-medlemmen Sebastian Ingrosso.

Annons

Tomtmarken på 1 400 kvadratmeter ligger i Årebjörnen och tillhör det nya fritidshusområdet Sadeln. Den köptes av artisten för 2,5 miljoner och det finns ingen taxerad byggnad på tomten.

Sebastian Carmine Ingrosso är en 32-årig dj och musikproducent från Nacka. Han äger skivbolaget Refune records och var tidigare medlem i gruppen Swedish house mafia där han jobbade med Axwell och Steve Angello.

– Det är vi som har sålt tomten, men när det handlar om kända personer har vi ingen lust att berätta vad de har tänkt att göra. Men lika roligt som det är att Zlatan bygger här så är det kul att Sebastian Ingrosso bygger, säger Hasse Westerlind på Bjurfors mäklare i Åre.

Berätta mer om området.

– Det är det hetaste området just nu. Det ligger nära nya sexstolsliften och längdspåren och har en grym utsikt. Det magiskt fint och det dyraste område som någonsin har skapats här i Åre.

Förutom tomten i Åre äger Sebastian Ingrosso en fastighet i Djursholm som han köpte i juli i år för ett mångmiljonbelopp.

Här kan du höra Ingrosso och Axwells låt "Something new" från 2014.