Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förre Sundsvallsspelaren om kvalracet: "Det är bra för Timrå om Sundsvall klarar sig kvar"

Hockeypuls är tillbaka.
Denna vecka gästar f.d. hockeyspelarna Niklas Nordgren och Jens Bergenström. Det blir rejält mycket kvalsnack, Modo och Leksands styrkor respektive svagheter, Modos misslyckande på spelarmarknaden, Leksands framtidsarbete, Brynäs värvningsstrategi och Sundsvalls möjligheter att hålla sig kvar i Hockeyallsvenskan.

MISSA INTE! Hockeypuls finns även som podcast. Ladda ner den i din podapp.

Om du inte kan eller vill se hela programmet har vi satt ut vissa hålltider som kan vara intressanta för dig.

0:40: Tidigare Timrå- Sundsvall- och Modospelaren Niklas Nordgren och förre Leksandsspelaren Jens Bergenström la skridskorna på hyllan efter förra säsongen, även om Bergenström gjorde en kort comeback för ett par veckor sedan. Vad gör de i dag egentligen? Hör dem prata om steget till ett "vanligt" liv och jobb. Hur tomt blir det efter att man lagt av?

07:10: Leksand och Modo ställs mot varandra i ett rykande hett kval. Nordgren, med Modohjärtat, och Bergenström, med Leksandshjärtat, diskuterar vad som talar för deras lag och hur kvalet kommer sluta. Denna punkt genomsyrar hela programmet och kommer tillbaka hela tiden.

13:11: Niklas Nordgren berättar om sin senaste Modosejour som av olika anledningar inte blev som han ville.

15:40: Nordgren diskuterar Modos misslyckande på spelarmarknaden, den katastrofala säsongen och hur Per Svartvadet är som general manager från en spelares synsätt.

19:27: Jens Bergenström berättar om vad han tycker Leksand gör rätt just nu, varför det är perfekt med tre "sportchefer" i stället för en och varför klubben går en ljus framtid till mötes.

24:30: Nordgren förklarar hur Modo på ett sätt "favoriserat" spelare utifrån i stället för att värna om sina egna.

31:13: Sundsvall Hockey spelar just nu för att hålla sig kvar i Hockeyallsvenskan? Klarar de det? Niklas Nordgren tittar in i spåkulan.

35:15: Brynäs säsong är över. Nu pågår lagbygget för fullt för Stefan Bengtzén. Vilka spelartyper måste in i laget? Hur ska Anton Rödin och Greg Scott ersättas, om de lämnar? (OBS Nick Johnson ryktas inte lämna, my bad)