Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förre Timråstjärnan om målvaktskampen i Frölunda: "Har lagt ribban högt"

Johan Mattsson var bland de bästa målvakterna i Hockeyallsvenskan under förra säsongen. Efter en starkt försäsong ska han nu ta upp kampen om platsen i Frölunda med Johan Gustafsson.
– Jag har lagt ribban högt för mig själv, säger Mattsson till Expressen.

Under de två senaste säsongerna har Johan Mattsson levererat stordåd i Timrå. Nu gör 25-åringen sin första säsong i SHL med Frölunda där han tillsammans med Johan Gustafsson slåss om platsen i buren.

– Jag tycker att det är skitkul, det är mycket roligare att komma till jobbet när man vet att man måste tävla mot någon. Jag tycker att vi sporrar varandra på ett bra sätt och jag känner att jag blir en bättre målvakt av det, det tror jag också att ”JG” blir, säger Mattsson till Expressen.

Under försäsongen och de första omgångarna av CHL har Gustafsson och Mattsson delat på istiden och Mattsson är nöjd med vad han själv har presterat.

– Jag har lagt ribban högt för mig själv. Nu har jag inte mött SHL-lagen särskilt mycket men jag vet att jag kan spela bra hockey och det är bara att visa det, säger Mattsson.