Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Försäljningen av Joakim Nilsson var droppen

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Nu tappar jag faktiskt lusten till Giffarna Sundsvall när man strax före seriepremiären säljer en av lagets nyckelspelare till en konkurrent i samma serie som man själv spelar i. Jag ber lite grand om ursäkt för mitt svek men ser ingen annan utväg då jag inte orkar med hur mycket som helst. Veckan innan det briseras att landslagsmannen Joakim Nilsson lämnar, bjuds vi Giffare läsningen att klubben betalar sin sportchef bäst i hela Sverige av jämförbara jobb bland sportchefer och tränare. Där var vi plötsligt inte längre den lilla klubben med de små resurserna?

Faktum är att om Hagblom legat på en årslön på till exempel bara 600 000 kronor per år i stället för strax under 1,5 miljon så hade Joakim Nilssons övergångssumma varit insparad för länge sedan, och kanske hade vi då kunnat utmana om medaljer i Allsvenskan? Nu får jag tänka om angående 3 april och den allsvenska premiären. Till Friends arena åker jag inte utan att det finns den minsta lilla segerchans. Luften har gått ur mig. Vad värre är? Jag fruktar att luften också har gått ur GIF Sundsvalls allsvenska fotbollstrupp.

Läs mer: Så ska GIF Sundsvall använda miljonerna efter försäljningen av Joakim Nilsson

Valle Valium

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel