Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Forsberg om målgesten vid historiska CL-målet: "Min fru är ett stort fan"

Emil Forsberg stod för ett historiskt mål när han gjorde RB Leipzigs första i Champions League-sammanhang under onsdagskvällen. Nu berättar den svenske landslagsstjärnan varför han valde att imitera MMA-stjärnan Conor McGregor för att fira det hela.
– Min fru, Shanga, sa att om jag gör mål så måste jag göra den, haha. Hon är ett stort fan av honom, säger Forsberg till Aftonbladet.

RB Leipzigs assistkung Emil Forsberg blev under onsdagskvällen klubbens historiske målskytt när han smällde in 1-0 ledningen mot Monaco i klubbens första Champions League-match någonsin. Forsberg valde att fira målet genom att imitera MMA-stjärnan Conor McGregor.

– Min fru, Shanga, sa att om jag gör mål så måste jag göra den, haha. Hon är ett stort fan av honom, säger Forsberg till Aftonbladet.

Lyckan över målet blev dock kort. Bara minuten senare kvitterade Monacos Youri Tielemans och fastställde där med slutresultatet 1-1. Forsberg var dock nöjd med sitt historiska mål och en poäng.

– Att få göra Leipzigs första mål i Champions League är så klart väldigt speciellt och det gör mig stolt. Det var en ofattbar känsla, ett väldigt känslosamt ögonblick, säger Forsberg till Expressen.

Läs mer: Emil Forsberg historisk – gjorde RB Leipzigs första Champions League-mål någonsin

Läs också: Forsberg om målsättningen i Champions League: "Vi har definitivt ingen rädsla"