Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Försvann efter trafikolycka på E4 – flera polispatruller sökte efter två personer

På lördagseftermiddagen körde en bil ner i diket på E4 i höjd med Årskogen, norr om Gnarp. Två personer försvann sedan från platsen, och polisen inledde ett stort sökpådrag efter dem. Nu flera timmar senare har polisen lämnat platsen – utan att hitta personerna.

Olyckan inträffade i norrgående körfält alldeles intill länsgränsen. Larmet kom till SOS Alarm vid kvart över tre på lördag eftermiddag.

Två ambulanser och räddningstjänst från både Sundsvall och Hudiksvalls kommuner åkte på larmet, men ganska snart efter att de kommit fram till olyckan kunde de vända hemåt igen.

– Det var nog minst en person som färdades i bilen, men de har avvikit från platsen så det är ett polisärende nu, sa Pär Mossnelid vid Norrhälsinge räddningstjänst, tidigare under dagen.

Enligt Trafikverket var det stor påverkan på trafiken i båda riktningarna strax efter olyckan.

Flera polispatruller och hundpatrull deltog i sökandet efter personerna. Detta för att säkerställa att de inte var skadade. Klockan 20.30 meddelar polisen att de avslutat sitt sökande, och att de ännu inte hittat personerna.

– En anmälan om avvikande från trafikolycksplats kommer förmodligen att upprättas, säger Sofie Odnäs på polisens regionledningscentral.

Det finns i nuläget inga misstankar om övriga brott.