Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Försvunnen 14-åriga flickan återfunnen

Den 14-åriga flickan som försvann från sitt hem i trakten av Noppikoski har hittats välbehållen.
– Det känns suveränt! Vi är så lättade, säger en nära anhörig till DT sent på torsdagskvällen.

Annons

Den 14-åriga flicka som anmäldes försvunnen från sitt hem i trakterna kring Noppikoski är anträffad välbehållen och anhörig är underrättad. Någon ytterligare information eller kommentarer lämnas inte av polisen i nuläget.

Enligt uppgift till DT ska flickan och en ung man självmant ha kommit in till polisstationen i Eskilstuna och anmält sig. Hon ska efter omständigheterna må bra.

På morgonen var 14-åringen försvunnen från hemmet i trakten av Noppikoski. När anhöriga, som jobbat natt, kom hem tidigt på morgonen var ytterdörren olåst och tv och lampor påslagna.

Enligt anhöriga har det den senaste tiden funnits en hotbild mot flickan, efter att hon fått kontakt med en man via sociala medier.

Polisen har utrett händelsen som olaga frihetsberövande

– Vi är så lättade att hon har hittats oskadd, säger en nära anhörig till DT och uttrycker samtidigt en stor tacksamhet och glädje över att så många har engagerat sig, inte minst i sociala medier.

– Det betyder så oerhört mycket! Nu längtar vi bara efter att få hem henne igen.

Tidigare artiklar:

Rektorn på flickans skola: "Skakar om oss allihop"

14-årig flicka försvunnen - polisen misstänker brott