Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förvirrad stämning på plan för IFK Timrå

En bra laginsats med ett starkt forwardsspel ledde till vinst för IFK Timrå. Men det var inte en dans på rosor för det; underliga domslut förvirrade spelarna.

– Vi var det bättre laget och vann helt rättvist mot Gottne. Grabbarna gjorde en stark insats, säger IFK Timrås tränare Patrik Nylund.

Trots det fina resultatet tycker Patrik Nylund ändå att det var en olycklig match.

– Domaren dömde tyvärr på ett sådant sätt att spelarna från bägge lagen har svårt att veta vad som är okej och inte. Det var en väldigt förvirrad stämning på plan, säger han.

Efter två gula kort, som enligt Nylund baserade på underliga grunder, blev Timrås målvakt Marcus Krutzén utvisad, och ersattes av Dmytro Ulchenko.

– Matchen hade kunnat sluta helt annorlunda ifall vi lät oss slås ned av det, men vi gör i stället en riktigt stark insats, säger Nylund som plussar lite extra för lagets forwards Oscar Fors och Jonas Wallerstedt som gjorde en fin insats under lördagen.

IFK Timrå–Gottne IF 3–1 (1–0)

Mål, IFK Timrå: Oscar Fors, Jonas Wallerstedt 2.

Gottne: Mats Falck.

Domare: Ivica Matanovic, Bjästa. Publik: ca 100.